Archiv starších článků

Archiv starších článků

DHL IT Services Center v Praze

12.01.2006 - DHL otevřelo své nové globální centrum informačních technologií v červnu 2004. Role tohoto centra je řídit a podporovat kompletní IT infrastrukturu společnosti DHL v Evropě z jediného, moderně vybaveného ústředí. IT infrastruktura se skládá ze sítí, hardwaru, operačních systémů, aplikací a specializovaných pracovníků, kteří podporují každodenní činnosti společnosti DHL. Společně se dvěma již existujícími centry pro informační technologie v malajsijském Kuala Lumpur a americkém Scottsdale vytvoří toto nové centrum dokonalý základ pro informační infrastrukturu, jež zajistí podporu činnosti společnosti DHL na celém světě. V tomto centru již pracuje více než 900 zaměstnanců.

Proč pracovat pro DHL IT Services Center?


Základem činnost DHL je špičková technologie, inovace a nikdy neutuchající odhodlání zajistit nejnovější technologické prostředí a IT profesionály, kteří hrají klíčovou roli a pomáhají společnosti se dále vyvíjet.

DHL nabízí skvělé možnosti jak vybudovat kariéru v tomto globálním IT centru v Praze a pracovat s nejnovějšími technologiemi.

Aby společnost DHL byla schopna poskytovat služby nejvyšší kvality, vyžaduje od svých zaměstnanců, aby byli vysoce motivováni, a tak odváděli vynikající práci. Pracovat pro DHL v Praze znamená být součástí globálního týmu, který plní náročné požadavky zákazníků DHL.

DHL je společnost rovných příležitostí. I Vy se můžete stát součástí týmu, který funguje 24 hodin denně na celém světě a snaží se co nejléoe poskytovat vysoce spolehlivé a kvalitní služby všem zákazníkům.

Vaše přispění do této týmové práce bude velice důležité – nehledě na Vaši pozici v rámci DHL.

Pozice, kterou u DHL získáte, Vám poskytne příležitost dosáhnout svých osobních cílů. Naše osobní oddělení, společně Vaším manažerem, se postará o to, aby Vám byla poskytnuta podpora a školení, budete-li ho potřebovat, abyste těchto cílů dosáhli.

V rámci úsilí zaujmout a získat ty nejlepší zaměstance, DHL poskytuje dobré pracovní podmínky a drží se dlouhodobé personální strategie. DHL organizuje různé školící programy, aby rozvíjela znalosti a potenciál svých zaměstnanců. Také zajišťujeme, aby proces kariérního růstu ve společnosti, stejně jako systém kompenzací či výhod, byl konkurenceschopný na trhu práce a plně odrážel kvalitu práce každého zaměstnance.

Naším cílem je vytvořit atmosféru, kde zaměstnanci mohou dosáhnout svých cílů a naplnit své ambice, v prostředí, ve kterém se cítí motivováni, uznáváni za svůj přínos a kde si zachovají svou vlastní osobnost

Máte zájem si vybudovat svou kariéru v moderní mezinárodní společnosti?

Nyní máte šanci!
Naši zaměstnanci jsou základem našeho úspěchu!


Jak se zaregistrovat

Přejete-li si se stát členem našeho týmu ve společnosti IT Services Center v Praze a vybudovat si svou profesionální kariéru v DHL, informujte se o volných místech zde:

IT Services Centre Prague

Graduate Program

DHL také nabízí program pro vysokoškoláky a absolventy vysokých škol.

Naším cílem je vytvářet vysoce proškolené, technicky orientované absolventy. Dvouletý program se skládá z půlročních praxí ve čtyřech různých odděleních ve firmě, s cílem poskytnout celkový přehled o činnosti IT Services Centra jako takového. Kromě obrovské zkušenosti, budete mít možnost získat další příležitosti rozvoje, včetně účasti na speciálních školeních, zkušenosti v jiných odděleních, což vám umožní se poté rozhodnout, na jakou oblast se po dvou letech chcete specializovat, když se po těchto dvou letech stanete zaměstnanacem na plný úvazek.

Hledáme absolventy či vysokoškolské studenty se specializací v oboru IT/business, kteří prokazují vyjímečný talent, nadšení a odhodlání, kterým nevadí hodně práce, milují výzvy a nedají se odradit změnami. Uchazeči musí mít analytické a komunikační schopnosti.

Plynná angličtina je požadována u všech pozic.

Navigace